Workshops voor individuen

Wilt u zich eens verdiepen in één van de vele onderwerpen van het koken? U kunt zich samen met een vriend of vriendin inschrijven voor een workshop bij Kookstudio75.

Thema's workshops

Tijdens de workshop krijgt u uitleg over het thema van die dag. En natuurlijk gaat u ook zelf koken en eten, bovendien krijgt u een uitgebreide uitleg mee naar huis om de gerechten daar nog eens te bereiden.  De workshops beginnen om 18.30 uur. U ziet hieronder welke thema’s wij de komende maanden behandelen.

  • Nieuwe thema's 2022, aanmelden kan vanaf heden.  Bij de dubbele datums draaien wij 2 keukens.
  • Dinsdag 21 juni, thema Tapas, 10 kleine gerechtjes warm en koud, €59.50 pp excl. de genoten drankjes. Deze zit vol!
  • Dinsdag 28 juni, thema Frans Klassiek. 5 gangen €59.50 pp excl. de genoten drankjes. Deze zit vol!
  • Donderdag 7 juli, thema 5 gangen Vegetarische workshop, €59.50 pp excl. de genoten drankjes. Deze zit vol!
  • Vrijdag 8 juli, thema 5 gangen Biggreen Egg BBQ workshop, €79.50 pp, incl. de genoten drankjes. Deze zit vol!
  • Vrijdag 15 juli, thema 5 gangen Biggreen Egg BBQ workshop, €79.50 pp, incl. de genoten drankjes.
  • Dinsdag 16 augustus, thema 5 gangen Italiaanse specialiteiten workshop,€59.50 pp excl. de genoten drankjes.
  • Woensdag 17 augustus, thema 5 gangen Vis & Italië €65,- pp excl. de genoten drankjes.
  • Woensdag 17 augustus, thema 5 gangen Spaanse specialiteiten €59.50 pp excl. de genoten drankjes.
  • Donderdag 18 augustus, thema 5 gangen Vegetarische workshop, €59.50 pp excl. de genoten drankjes.
  • Donderdag 18 augustus, thema Tapas 10 kleine gerechtjes warm en koud, €59.50 pp excl. de genoten drankjes.
  • Dinsdag 23 augustus, 4 gangen Wat kan ik uit mijn Stoomoven halen? € 55,- pp excl. de genoten drankjes.
  • Dinsdag 23 augustus, thema 5 gangen Achterhoekse Streekproducten workshop €65,- pp excl. de genoten drankjes.
  • Woensdag 24 augustus, thema Italiaanse antipasti €59.50 pp excl. de genoten drankjes.
  • Woensdag 24 augustus, thema Vegetarische workshop, €59.50 pp excl. de genoten drankjes.
  • Donderdag 8 september, thema 5 gangen Griekse specialiteiten, €59.50 pp excl. de genoten drankjes.
  • Vrijdag 9 september, thema Wijn & Spijs 5 gangen workshop incl. bijpassende wijnen proeven o.l.v. een sommelier €79.50 pp.
  • Dinsdag 13 september, thema Nazomer workshop 5 gangen €59.50 pp excl. de genoten drankjes.
  • Woensdag 14 september, thema Specialiteiten uit Corfu! 5 gangen €59.50 pp excl. de genoten drankjes.
  • Dinsdag 11 oktober, thema 5 gangen Biologische Streekproducten €80,- pp excl. de genoten drankjes.
  • Dinsdag 11 oktober, thema Tapas 10 kleine gerechtjes warm en koud, €59.50 pp excl. de genoten drankjes.
  • Woensdag 12 oktober, thema 5 gangen Wild workshop met Gevogelte €65,- pp excl. de genoten drankjes.
  • Woensdag 12 oktober, thema 5 gangen Paddenstoelen workshop, €65,- pp excl. de genoten drankjes.
  • Vrijdag 14 oktober, thema 5 gangen Herfstworkshop €64.50 pp excl. de genoten drankjes.
  • Dinsdag 18 oktober, thema Italiaanse specialiteiten 5 gangen €59.50 pp excl. de genoten drankjes.
  • Woensdag 19 oktober, thema 5 gangen visspecialiteiten €64.50 pp excl. de genoten drankjes.
  • Vrijdag 21 oktober, thema Wijn & Spijs 5 gangen workshop incl. bijpassende wijnen proeven o.l.v. een sommelier €79.50 pp.
  • Donderdag 27 oktober, thema 5 gangen Wild workshop met Gevogelte €65,- pp excl. de genoten drankjes.
  • Donderdag 3 november, thema Sauzencollege ( 1.5 uur college over sauzen ) dan maken wij samen nog een 3 gangen diner €55,- pp excl. de genoten drankjes.
  • Dinsdag 8 november, thema uitbenen van vlees en 3 gangen bereiden o.l.v. een slager & Marco €79.50 pp excl. de genoten drankjes.
  • Woensdag 9 november, thema Bakkersworkshop o.l.v Bram de Echte bakker & Marco, eerst alle ins en outs in de bakkerij aansluitend een 3 gangen diner in de Kookstudio €79.50 pp all-in genoten drankjes.
  • Donderdag 10 november, thema 5 gangen Grof wildworkshop, uitbenen van delen Hert & Wildzwijn, Haas. €79.50 pp excl. de genoten drankjes.
  • Vrijdag 11 november, thema Winter BBQ Biggreen egg, €79.50 pp incl. de genoten drankjes.
  • Dinsdag 22 november, thema Italiaanse specialiteiten 5 gangen €59.50 pp excl. de genoten drankjes.
  • Dinsdag 22 november, thema 5 gangen Achterhoekse Streekproducten workshop €65,- pp excl. de genoten drankjes.

Schrijf u in voor een workshop

Naam:

E-mailadres:

Aantal personen:

Datum en thema:

Contact

Kookstudio75
Grotestraat 10
7031 AH Wehl

Bekijk alle contactgegevens

Vijf sterren-classificatie

In Nederland komen steeds meer kookstudio’s. Voor u wordt het daarom steeds lastiger om te kiezen naar welke kookstudio u gaat. Daarom heeft de Nederlandse Kookstudio Classificatie (NKC) sterren gegeven aan de beste kookstudio’s. Kookstudio75 is in 2010 bekroond met de maximale vijf sterren! Daarom bent u bij ons verzekerd van kwaliteit.