Workshops voor individuen

Wilt u zich eens verdiepen in één van de vele onderwerpen van het koken? U kunt zich samen met een vriend of vriendin inschrijven voor een workshop bij Kookstudio75.

Thema's workshops

Tijdens de workshop krijgt u uitleg over het thema van die dag. En natuurlijk gaat u ook zelf koken en eten, bovendien krijgt u een uitgebreide uitleg mee naar huis om de gerechten daar nog eens te bereiden.  De workshops beginnen om 18.30 uur. U ziet hieronder welke thema’s wij de komende maanden behandelen.

  • Nieuwe thema's 2023 staan nu online, aanmelden kan vanaf heden. Ook komt onze Italiaanse vriend Salvatore Rossetti weer naar Wehl om samen met ons en u Italiaanse kooklessen te verzorgen, vanaf 16 januari is hij bij ons. Omdat wij 2 keukens hebben kunnen wij ook 2 verschillende thema's draaien op 1 avond, u ziet het aan de schuingedrukte datum.
  • Woensdag 25 januari, thema Italiaanse kookles door Salvatore en Marco, 5 gangen, €69.50 pp, excl. de genoten drankjes. Deze zit vol!
  • Donderdag 26 januari, thema Italiaanse kookles door Salvatore en Marco, 5 gangen, €69.50 pp, excl. de genoten drankjes. Deze zit vol!
  • Donderdag 2 februari, thema Achterhoekse Streekproducten, 5 gangen, €64.50 pp, excl. de genoten drankjes. Nog 2 plaatsen vrij!
  • Vrijdag 3 februari, thema Frans Klassiek, 5 gangen, €59.50 pp, excl. de genoten drankjes. Nog 2 plaatsen vrij!
  • Woensdag 8 februari, thema Tapas, kleine gerechten warm en koud, €59,50 pp, excl. de genoten drankjes. 2 plaatsen vrij gekomen!
  • Donderdag 9 februari, thema Stoomoven, 4 gangen bereid uit de stoomoven, €55,- pp, excl. de genoten drankjes. Nog 2 plaatsen vrij!
  • Vrijdag 10 februari, thema Winter BBQ op de Biggreen egg, 5 gangen, €69.50 pp, excl. de genoten drankjes. Deze zit vol!
  • Donderdag 16 februari, thema Italiaanse anti pasti, kleine gerechten warm en koud, €59.50 pp, excl. de genoten drankjes. Nog 2 plaatsen vrij!
  • Vrijdag 17 februari, thema Wijn en Spijs, 5 gangen voorbereiden met Marco, om 20.00 uur gaat u aan tafel samen met onze Sommelier om te genieten van de gerechten en bijpassende wijnen, €85,- pp ( incl. de genoten wijnen). Deze zit vol!
  • Dinsdag 21 februari, thema Griekse specialiteiten van het eiland Corfu, 5 gangen, €59.50 pp, excl. de genoten drankjes.
  • Woensdag 22 februari, thema Vegetarische gerechten, 5 gangen, €59.50 pp, excl. de genoten drankjes. Deze zit vol!
  • Donderdag 23 februari, thema Tapas, kleine gerechten warm en koud, €59.50 pp, excl. de genoten drankjes. Nog 2 plaatsen vrij!
  • Donderdag 9 maart, thema Voorjaar, 5 gangen, €59.50 pp, excl. de genoten drankjes. Nog 2 plaatsen vrij!
  • Vrijdag 17 maart, thema Voorjaars BBQ op de Biggreen egg, 5 gangen, €69.50 pp, excl. de genoten drankjes. Nog 4 plaatsen vrij!
  • Donderdag 23 maart, thema Achterhoekse Streekproducten, 5 gangen, €64.50 pp, excl. de genoten drankjes.
  • Donderdag 30 maart, thema Spaanse workshop, 5 gangen, €59.50 pp, excl. de genoten drankjes. Deze zit vol!
  • Vrijdag 14 april, thema Italiaanse specialiteiten, 5 gangen, €59.50 pp excl. de genoten drankjes. Nog 4 plaatsen vrij!
  • Dinsdag 25 april, thema Voorjaar, 4 gangen, €55,- pp excl. de genoten drankjes.
  • Woensdag 26 april, thema Asperge & Voorjaar, 4 gangen €59.50 pp excl. de genoten drankjes.
  • Dinsdag 2 mei, thema Tapas, kleine gerechten warm en koud, €59.50 pp excl. de genoten drankjes.
  • Dinsdag 2 mei, thema Vegetarisch, 5 gangen €59.50 pp, excl. de genoten drankjes.
  • Woensdag 3 mei, thema Asperges, 4 gangen €59.50 pp excl. de genoten drankjes.
  • Woensdag 3 mei, thema Italiaanse specialiteiten, 5 gangen €59.50 pp excl. de genoten drankjes.
  • Vrijdag 12 mei, thema Visspecialiteiten en Italië, 5 gangen €65,- pp excl. de genoten drankjes.
  • Dinsdag 16 mei, thema Frans klassiek, 5 gangen €59.50 pp excl. de genoten drankjes.
  • Dinsdag 16 mei, thema Frans klassiek, 4 gangen €49.50 pp, excl. de genoten drankjes.
  • Woensdag 17 mei, thema Spaanse workshop, 5 gangen €59.50 pp, excl. de genoten drankjes.
  • Vrijdag 19 mei, thema BBQ op de Bigreenegg, 5 gangen, €69.50 pp, excl. de genoten drankjes.
  • Dinsdag 30 mei, thema Visspecialiteiten, 5 gangen, €65,- pp excl. de genoten drankjes.
  • Woensdag 31 mei, thema Stoomoven, 4 gangen €55,- pp excl. de genoten drankjes.
  • Dinsdag 6 juni, thema Italiaanse antipasti, €59.50 pp excl. de genoten drankjes.
  • Woensdag 7 juni, thema Griekse specialiteiten, 5 gangen €59.50 pp excl. de genoten drankjes.
  • Vrijdag 9 juni, thema Wijn & Spijs, 5 gangen voorbereiden met Marco, om 20.00 uur gaat u aan tafel samen met onze Sommelier om te genieten van de gerechten en bijpassende wijnen, €85,- pp  (incl. de genoten wijnen).

Schrijf u in voor een workshop

Naam:

E-mailadres:

Aantal personen:

Datum en thema:

Contact

Kookstudio75
Grotestraat 10
7031 AH Wehl

Bekijk alle contactgegevens

Vijf sterren-classificatie

In Nederland komen steeds meer kookstudio’s. Voor u wordt het daarom steeds lastiger om te kiezen naar welke kookstudio u gaat. Daarom heeft de Nederlandse Kookstudio Classificatie (NKC) sterren gegeven aan de beste kookstudio’s. Kookstudio75 is in 2010 bekroond met de maximale vijf sterren! Daarom bent u bij ons verzekerd van kwaliteit.