Thema's workshops
Tijdens de workshop krijgt u uitleg over het thema van die dag. En natuurlijk gaat u ook zelf koken en eten, bovendien krijgt u een uitgebreide uitleg mee naar huis om de gerechten daar nog eens te bereiden. De workshops beginnen om 18.30 uur.
- Nieuwe thema's 2025 staan hieronder vermeld.
- Januari 2025 niet 1 maar 3 Chefs komen naar Nederland om Italiaanse en Griekse kooklessen te geven in onze Kookstudio.
Salvatore Rossetti, Vaseleios Poursaitidis en Giuliano Longo zullen hier zijn vanaf 13 januari 2025 Tm 25 januari.
- Vrijdag 17 januari DINER DOOR DE CHEFS !!! Geen workshop maar een 5 gangen diner. €75,- pp (passend wijnarrangement €23.50 pp ) verdere details in evt. mail. Diner zit vol!
- Maandag 20 januari thema Italiaanse specialiteiten 5 gangen €75,- pp excl. genoten drankjes. Deze zit vol!
- Dinsdag 21 januari thema Italiaanse specialiteiten 5 gangen €75,- pp excl. genoten drankjes. Deze zit vol!
- Woensdag 22 januari thema Italiaanse specialiteiten 5 gangen €75,- pp excl. genoten drankjes. Deze zit vol!
- Donderdag 23 januari thema Italiaanse specialiteiten 5 gangen €75,- pp excl. genoten drankjes. Deze zit vol!
- Vrijdag 24 januari thema Italiaanse specialiteiten 5 gangen €75,- pp excl. genoten drankjes. Deze zit vol!
Workshops starten om 18.30 uur, het diner op 17 januari is de inloop vanaf 18.00 uur, start diner 18.30 uur.
Nieuwe thema's 2025 nu online, aanmelden kan vanaf heden.
- Dinsdag 28 januari thema Ontdek de keuken uit Toscane 5 gangen €69.50 pp excl. genoten drankjes. Deze zit vol!
- Donderdag 30 januari thema Italiaanse antipasti/crostini workshop €69.50 pp excl. genoten drankjes.
- Vrijdag 31 januari thema 5 gangen winter BBQ op de Big green egg €79.50 pp excl. genoten drankjes. Nog 2 plaatsen vrij!
- Dinsdag 4 februari thema Spaanse Tapas €69.50 pp excl. genoten drankjes. Nog 3 plaatsen vrij!
- Donderdag 13 februari thema 5 gangen Spaanse gerechten €69.50 pp excl. genoten drankjes.
- Vrijdag 14 februari thema Ontdek de keuken uit Puglia Italië 5 gangen €69.50 pp excl. genoten drankjes. Deze zit vol!
- Dinsdag 18 februari thema 5 gangen Stoomoven €69.50 pp excl. genoten drankjes.
- Dinsdag 18 februari thema 5 gangen Vegetarische gerechten met een Italiaanse twist €69.50 pp excl. genoten drankjes.
- Woensdag 19 februari thema Ontdek de keuken uit Trentino Italië 5 gangen €69.50 pp excl. genoten drankjes. Nog 6 plaatsen vrij!
- Woensdag 19 februari thema Ontdek de keuken uit Trentino Italië 4 gangen €59.50 pp excl. genoten drankjes. Nog 4 plaatsen vrij!
- Donderdag 20 februari thema Vegetarische gerechten 5 gangen €69.50 pp excl. genoten drankjes. Nog 2 plaatsen vrij!
- Vrijdag 21 februari Wijn en spijs met als thema Elzas 5 gangen €90,- pp incl. genoten wijnen. O.l.v. een vinoloog gaat u heerlijk genieten van de gerechten en bijpassende wijnen.
- Woensdag 26 februari thema Tapas €69.50 pp excl. genoten drankjes. Nog 4 plaatsen vrij!
- Vrijdag 28 februari 5 gangen winter BBQ op de Big green egg €79.50 pp excl. genoten drankjes.
- Dinsdag 4 maart thema 'de slager vertelt' expert module met aansluitend 3 gangen koken €69.50 pp excl. genoten drankjes.
- Donderdag 6 maart thema Ontdek de keuken uit Puglia Italië 5 gangen €69.50 pp excl. genoten drankjes. Deze zit vol!
- Donderdag 13 maart thema specialiteiten van Corfu 5 gangen 69.50 pp excl. genoten drankjes.
- Vrijdag 14 maart thema Oosters met chef Alex 5 gangen €69.50 pp excl. genoten drankjes. Deze zit vol!
- Vrijdag 14 maart thema Streetfood €69.50 pp excl. genoten drankjes. Deze zit vol!
- Dinsdag 18 maart thema vis en Italië 4 gangen €59.50 pp excl. genoten drankjes. Nog 3 plaatsen vrij!
- Woensdag 19 maart thema vis en Italië 5 gangen €69.50 pp excl. genoten drankjes.
- Woensdag 26 maart thema Visspecialiteiten met Chef Henry 5 gangen €69.50 pp excl. genoten drankjes.
- Donderdag 27 maart thema Ontdek de keuken uit Emilia-Romagna Italië 5 gangen €69.50 pp excl. genoten drankjes. Deze zit vol!
- Donderdag 3 april thema Tapas €69.50 pp excl. genoten drankjes.
- Dinsdag 8 april thema 4 gangen Stoomoven €59.50 pp excl. genoten drankjes.
- Vrijdag 11 april thema Pasen 5 gangen €69.50 pp excl. genoten drankjes.
- Dinsdag 15 april thema Pasen 5 gangen €69.50 pp excl. genoten drankjes.
- Woensdag 16 april thema Italiaanse antipasti/crostini workshop €69.50 pp excl. genoten drankjes. Deze zit vol!
- Donderdag 24 april thema 5 gangen weekmenu van Chef Marco €69.50 pp excl. genoten drankjes.
- Donderdag 8 mei thema 4 gangen Asperges €62.50 pp excl. genoten drankjes.
- Vrijdag 9 mei Wijn en spijs met als thema Asperges en Elzas 5 gangen €90,- pp incl. genoten wijnen. O.l.v. een vinoloog gaat u heerlijk genieten van de gerechten en bijpassende wijnen.
- Dinsdag 13 mei thema 5 gangen Italiaanse specialiteiten €69.50 pp excl. genoten drankjes.
- Woensdag 14 mei thema 4 gangen Italiaanse specialiteiten €59.50 pp excl. genoten drankjes. Deze zit vol!
- Vrijdag 23 mei thema 5 gangen BBQ op de Big green egg €79.50 pp excl. genoten drankjes.
- Dinsdag 27 mei thema 5 gangen Asperges €69.50 pp excl. genoten drankjes.
- Dinsdag 3 juni thema 5 gangen menu van Chef Marco €69.50 pp excl. genoten drankjes.
- Woensdag 4 juni thema Vis en Italië 5 gangen €69.50 pp excl. genoten drankjes.