Kookstudio75 tijdens Corona: vooraf controlegesprek, 1,5 meter afstand en extra protocollen in onze keuken en het eetgedeelte. Meer weten? Bekijk alle maatregelen.

Workshops voor individuen

Wilt u zich eens verdiepen in één van de vele onderwerpen van het koken? U kunt zich samen met een vriend of vriendin inschrijven voor een workshop bij Kookstudio75.

Thema's workshops

Tijdens de workshop krijgt u uitleg over het thema van die dag. En natuurlijk gaat u ook zelf koken en eten, bovendien krijgt u een uitgebreide uitleg mee naar huis om de gerechten daar nog eens te bereiden.  De workshops beginnen om 18.30 uur. U ziet hieronder welke thema’s wij de komende maanden behandelen.

  • Nieuwe thema's najaar gepland, aanmelden kan vanaf heden. Starttijd is 18.30 uur de eindtijd zal 22.00 uur zijn.
  • Vrijdag 8 oktober, thema Stoomoven 4 gangen bereidt vanuit de stoomovens met alle ins en outs. €52.50 pp excl. de genoten drankjes. Deze zit vol!
  • Donderdag 21 oktober, thema Wild workshop met gevogelte, €69.50 pp excl. de genoten drankjes. 5 gangen.
  • Vrijdag 22 oktober, thema Visspecialiteiten €64.50 pp excl. de genoten drankjes.
  • Dinsdag 26 oktober, thema Paddenstoelen 5 gangen €59.50 pp excl. de genoten drankjes.
  • Vrijdag 29 oktober, thema Wild workshop met gevogelte, €69.50 pp excl. de genoten drankjes.
  • Woensdag 3 november, thema Italiaanse specialiteiten, 5 gangen €59.50 pp, excl. de genoten drankjes.
  • Donderdag 4 november, thema Sauzencollege, 1.5 uur college aansluitend maken wij nog 3 gangen, €59.50 pp, excl. de genoten drankjes.
  • Vrijdag 5 november, thema Stoomoven workshop, 4 gangen €55,- pp, excl. de genoten drankjes. Deze zit vol!
  • Vrijdag 12 november, thema Streekproducten, 5 gangen, €65,- pp, excl. de genoten drankjes.
  • Donderdag 18 november, thema Wild workshop met gevogelte, €69.50 pp excl. de genoten drankjes. 5 gangen.
  • Dinsdag 23 november, thema Vegetarische gerechten, 5 gangen €59.50 pp, excl. de genoten drankjes.
  • Donderdag 2 december, thema Tapas, kleine gerechten warm en koud, €52.50 pp excl. de genoten drankjes.
  • Vrijdag 3 december, thema wijn en Spijs, 5 gangen incl. alle genoten wijnen €79.50 pp.
  • Vrijdag 10 december, thema De slager verteld, uitbenen van varkensvlees en 3 gangen bereiden, €65,- pp excl. de genoten drankjes.
  • Donderdag 16 december, thema 5 gangen Kerst gerechten, €69.50 pp excl. de genoten drankjes.
  • Dinsdag 21 december, thema 6 gangen Kerst gerechten, €79.50 pp excl. de genoten drankjes.

 

Schrijf u in voor een workshop

Naam:

E-mailadres:

Aantal personen:

Datum en thema:

Contact

Kookstudio75
Grotestraat 10
7031 AH Wehl

Bekijk alle contactgegevens

Vijf sterren-classificatie

In Nederland komen steeds meer kookstudio’s. Voor u wordt het daarom steeds lastiger om te kiezen naar welke kookstudio u gaat. Daarom heeft de Nederlandse Kookstudio Classificatie (NKC) sterren gegeven aan de beste kookstudio’s. Kookstudio75 is in 2010 bekroond met de maximale vijf sterren! Daarom bent u bij ons verzekerd van kwaliteit.