Workshops

Tijdens een workshop bij Kookstudio75 maakt u kennis met een (zelfgekozen) thema uit de culinaire wereld. U krijgt uitleg over dit thema en u gaat zelf aan de slag met bijpassende gerechten. Úw wens staat deze ochtend, middag of avond centraal. Wilt u meer leren? Dan kunt u zich ook opgeven voor onze cursussen.

Er zijn twee workshops: voor individuen en voor groepen.

Workshops voor individuen

U kunt zich individueel aanmelden of met een vriend of vriendin. Samen met de andere mensen die zich hebben aangemeld, krijgt u een workshop over een bepaald culinair thema. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan Tapas, Zomer, Wild of Vegetarisch.

Meer over workshops voor individuen

Workshops voor groepen

Wilt u iets leuks doen met uw familie, vriendengroep of collega’s? U kunt bij Kookstudio75 ook terecht voor groepsworkshops (tot 30 personen!). U kunt hierbij zelf bepalen wat het thema van de workshop wordt. Hierbij kunnen wij u helpen.

Meer over workshops voor groepen

Catering

U kunt ook bij Kookstudio75 terecht voor catering op uw evenement, receptie, buffet of andere feestelijke gebeurtenis. Wij komen graag bij u langs om een culinair feest te verzorgen. Een greep uit onze mogelijkheden:

  • Het maken van zeer luxe fingerfood, eventueel samen met uw gasten.
  • Private dining, inclusief inrichting, aankleding en bediening.
  • Luxe BBQ’s met grote stukken vlees, verse sauzen en salades, terplekke bereid door onze koks.
  • Bedrijfsfeesten en recepties, inclusief organisatie en begeleiding.
  • Workshops samen met uw gasten.
  • Luxe wijnproeverij.
  • Luxe buffet of andere culinaire geneugten.

U kunt ons bellen of e-mailen voor een offerte op maat.

Wijnproeverij

Een gerecht is pas af met een passende wijn erbij. Wilt u eens een culinaire workshop waarbij u van onze wijnexpert informatie en adviezen krijgt over wijn? Ook dit is mogelijk bij Kookstudio75. U start met de voorbereiding van een diner en onze wijnexpert zal u terloops begeleiden in de wereld van de wijn. En dat zijn niet alleen wijnen uit het klassieke wijnland Frankrijk, maar ook wijnen uit Australië, Zuid Afrika, Chili, Oostenrijk of gewoon uit de Achterhoek. Hierbij zult u leuke en interessante informatie krijgen, maar natuurlijk ook zelf de wijnen proeven.

U kunt ons bellen of e-mailen voor meer informatie en beschikbare data.

 

Vijf sterren-classificatie

In Nederland komen steeds meer kookstudio’s. Voor u wordt het daarom steeds lastiger om te kiezen naar welke kookstudio u gaat. Daarom heeft de Nederlandse Kookstudio Classificatie (NKC) sterren gegeven aan de beste kookstudio’s. Kookstudio75 is in 2010 bekroond met de maximale vijf sterren! Daarom bent u bij ons verzekerd van kwaliteit.