Werkwijze - Kookstudio75

Bij Kookstudio75 krijgt u professionele begeleiding en werkt u in een fijne leskeuken met de beste producten. Onze keuken is zo ingericht dat u in uw eigen huis over hetzelfde materiaal kunt beschikken. Zo kunt u thuis ook echt in de praktijk brengen wat u bij Kookstudio75 leert.

Verse, eigen producten

Bij het kiezen van onze producten gaan wij uit van één belangrijk principe: wij willen alleen het béste van onze leveranciers. Tot in de stallen en tuinen bekijken wij waar onze producten vandaan komen. Het gevogelte wat wij gebruiken heeft een geweldig vrij leven gehad. Bovendien gebruiken wij alleen geclassificeerd Achterhoeks wild. De overige producten komen van andere specialisten uit de streek, die onze norm kennen.

Het materiaal

In onze keuken gebruiken wij geen materiaal, waar u nooit aan zou kunnen komen. Onze keuken moet vergelijkbaar zijn met uw keuken thuis. Zo leert u het beste koken bij Kookstudio75. Natuurlijk selecteren wij ons materiaal wel met zorg. En we helpen u om ook het beste materiaal te gebruiken. Zo kunt u bij ons Solicutt First Class-messen bestellen, of olijfolie van onze eigen leverancier uit Italië. En wilt u het door ons getipte product van de groothandel halen? Dan geven we u gewoon even de toegangspas mee.

Het materiaal dat u tijdens de cursus of workshop gebruikt, kunt u bij ons aanschaffen. Wij verkopen messen, olijfolie en keukenmateriaal van de hoogste kwaliteit. 

Vijf sterren-classificatie

In Nederland komen steeds meer kookstudio’s. Voor u wordt het daarom steeds lastiger om te kiezen naar welke kookstudio u gaat. Daarom heeft de Nederlandse Kookstudio Classificatie (NKC) sterren gegeven aan de beste kookstudio’s. Kookstudio75 is in 2010 bekroond met de maximale vijf sterren! Daarom bent u bij ons verzekerd van kwaliteit.