Recepten (32)

Bent u benieuwd welke gerechten u tijdens onze workshops en cursussen gaat maken? Of wilt u de gerechten thuis nog eens maken? Hieronder vindt u de lekkerste recepten die wij zelf hebben samengesteld. Alle recepten zijn geschikt voor maximaal zes personen.

Sjalottenbouillon met een Tuille van Parmezaan

  • 1 ster
  • Soep
  • 45 minuten

Een mooie lichte vervanger voor uiensoep.

Bekijk dit recept

Gerookte paling, Crème van bladgroen en citroen, soja en komkommer

  • 2 sterren
  • Voorgerecht
  • 45 minuten

Een voorgerecht te gebruiken door het jaar heen, verse paling moet bij ons duim dik zijn.

Bekijk dit recept

Cheese cake, gemarineerde aardbeien en lobbige slagroom

  • 1 ster
  • Dessert
  • 90 minuten

Cheese cake, DE klassieker.

Bekijk dit recept

Bretonse koek, Italiaans schuim, aardbeien mousse, gele room en gemarineerde aardbeien

  • 2 sterren
  • Dessert
  • 45 minuten

Een luchtig lente dessert.

Bekijk dit recept

Medaillon van varkenshaas, rozemarijn en gefrituurde prei

  • 1 ster
  • Hoofdgerecht
  • 60 minuten

Een niet te zwaar hoofdgerecht, past goed in de vroege lente.

Bekijk dit recept

Tartaar van rund, truffel, gerookte ossenhaas, Hollandaise saus, red chart en gekonfijte minitomaat

  • 3 sterren
  • Voor- of tussengerecht
  • 60 minuten

Een zomers voorgerecht, op moderne wijze gepresenteerd, kan ook prima als warm tussengerecht.

Bekijk dit recept

Sandwich van ossenhaas met een salsa van mini tomaat

  • 2 sterren
  • Voorgerecht
  • 35 minuten

Een licht voorgerecht met krokant buikspek.

Bekijk dit recept

Salade met verse makreel, venkel en sinaasappel mayonaise

  • 3 sterren
  • Voorgerecht
  • 30 minuten

Een mooie voorjaarssalade, luchtig combineert goed met een glas Chardonnay.

Bekijk dit recept
1 2 3