Vanaf 1 juni gaan wij met extra maatregelen weer open. Het belangrijkste is dat wij 1,5 meter afstand houden in onze keuken en het eetgedeelte. Meer weten? Bekijk onze Corona maatregelen.

Recepten (32)

Bent u benieuwd welke gerechten u tijdens onze workshops en cursussen gaat maken? Of wilt u de gerechten thuis nog eens maken? Hieronder vindt u de lekkerste recepten die wij zelf hebben samengesteld. Alle recepten zijn geschikt voor maximaal zes personen.

Sjalottenbouillon met een Tuille van Parmezaan

  • 1 ster
  • Soep
  • 45 minuten

Een mooie lichte vervanger voor uiensoep.

Bekijk dit recept

Gerookte paling, Crème van bladgroen en citroen, soja en komkommer

  • 2 sterren
  • Voorgerecht
  • 45 minuten

Een voorgerecht te gebruiken door het jaar heen, verse paling moet bij ons duim dik zijn.

Bekijk dit recept

Cheese cake, gemarineerde aardbeien en lobbige slagroom

  • 1 ster
  • Dessert
  • 90 minuten

Cheese cake, DE klassieker.

Bekijk dit recept

Bretonse koek, Italiaans schuim, aardbeien mousse, gele room en gemarineerde aardbeien

  • 2 sterren
  • Dessert
  • 45 minuten

Een luchtig lente dessert.

Bekijk dit recept

Medaillon van varkenshaas, rozemarijn en gefrituurde prei

  • 1 ster
  • Hoofdgerecht
  • 60 minuten

Een niet te zwaar hoofdgerecht, past goed in de vroege lente.

Bekijk dit recept

Tartaar van rund, truffel, gerookte ossenhaas, Hollandaise saus, red chart en gekonfijte minitomaat

  • 3 sterren
  • Voor- of tussengerecht
  • 60 minuten

Een zomers voorgerecht, op moderne wijze gepresenteerd, kan ook prima als warm tussengerecht.

Bekijk dit recept

Sandwich van ossenhaas met een salsa van mini tomaat

  • 2 sterren
  • Voorgerecht
  • 35 minuten

Een licht voorgerecht met krokant buikspek.

Bekijk dit recept

Salade met verse makreel, venkel en sinaasappel mayonaise

  • 3 sterren
  • Voorgerecht
  • 30 minuten

Een mooie voorjaarssalade, luchtig combineert goed met een glas Chardonnay.

Bekijk dit recept
1 2 3