Vanaf 1 juni gaan wij met extra maatregelen weer open. Het belangrijkste is dat wij 1,5 meter afstand houden in onze keuken en het eetgedeelte. Meer weten? Bekijk onze Corona maatregelen.

Recepten (32)

Bent u benieuwd welke gerechten u tijdens onze workshops en cursussen gaat maken? Of wilt u de gerechten thuis nog eens maken? Hieronder vindt u de lekkerste recepten die wij zelf hebben samengesteld. Alle recepten zijn geschikt voor maximaal zes personen.

Shake van aardbei

  • 1 ster
  • Dessert
  • 30 minuten

Een leuke cocktail als dessert voor na de BBQ.

Bekijk dit recept

Roerbak mosselen, kabeljauw en een vinaigrette van kerrie

  • 1 ster
  • Hoofdgerecht
  • 45 minuten

Een leuk BBQ gerecht voor lange zomeravonden.

Bekijk dit recept

Ceviche van Coquille en granaatappel

  • 3 sterren
  • Voorgerecht
  • 60 minuten

Een fris zomers voorgerecht ook prima te gebruiken als lunch gerecht.

Bekijk dit recept

Gazpacho, een zomerse soep

  • 1 ster
  • Soep / tussengerecht
  • 30 minuten

Voor warme zomerdagen een verfrissende koude soep.

Bekijk dit recept

Salade met asperge, gegrilde tarbot, kroketje van tarbot, gekonfijte kumquat en citroenmayonaise

  • 2 sterren
  • Voorgerecht
  • 60 minuten

Een mooi zomers voorgerecht, passend in de vroege zomer.

Bekijk dit recept

Risotto allo zafferano, Saffraan risotto met Parmezaan en gemarineerde gamba’s

  • 1 ster
  • Tussengerecht
  • 60 minuten

Een lekker tussengerecht, eventueel te gebruiken als amuse of Tapa.

Bekijk dit recept

Fish and chips

  • 1 ster
  • Voorgerecht
  • 45 minuten

"Fish and Chips" onze Variant op de klassieker.

Bekijk dit recept

Dessert van rabarber, ijs, gestoofd en chips

  • 1 ster
  • Dessert
  • 60 minuten

Een lekker voorjaars dessert, gemaakt met een “vergeten” groente.

Bekijk dit recept

Voorjaarssalade met groene (weide) asperge, wilde gerookte zalm, gekonfijte minitomaat, kwartelei, saffraan mayonaise en red chart.

  • 1 ster
  • Voorgerecht
  • 45 minuten

Dit gerecht passend in het voorjaar, kan ook heel goed met witte asperges.

Bekijk dit recept

Gerookte zwezerik, in gevogelte bouillon, gepocheerde lente ui en kervel geparfumeerd met bosviool blaadjes

  • 2 sterren
  • Tussengerecht
  • 60 minuten

Een klassieker op moderne wijze uitgevoerd.

Bekijk dit recept

Snickers, gebrande hazelnoten en vanille roomijs

  • 2 sterren
  • 45 minuten

Snickers op onze manier.

Bekijk dit recept

Bavette, karnemelk, bladsla, spek kaantjes, bieslookpuree

  • 1 ster
  • Hoofdgerecht
  • 45 minuten

Een typisch Achterhoeks gerecht met een twist naar 2014 en de grote favoriet van de Chef.

Bekijk dit recept
1 2 3