Recepten (32)

Bent u benieuwd welke gerechten u tijdens onze workshops en cursussen gaat maken? Of wilt u de gerechten thuis nog eens maken? Hieronder vindt u de lekkerste recepten die wij zelf hebben samengesteld. Alle recepten zijn geschikt voor maximaal zes personen.

Mini pizza met vijg, gerookte zalm en kruiden mascarpone

  • 1 ster
  • Voorgerecht
  • 60 minuten

Een lekker hapje voor tussendoor of een klein gerecht in een Tapas menu.

Bekijk dit recept

Gevulde parelhoenfilet met morielje, gestoofd boutje, piccalilly met vijg en gegrilde aardappel

  • 3 sterren
  • Voorgerecht
  • 90 minuten

Een bijzondere bereiding van parelhoen en vijg.

Bekijk dit recept

Ganache, zoete komkommer, framboos, karamel en advocaat crème

  • 2 sterren
  • Dessert
  • 90 minuten

Een geweldig dessert dat goed past in een niet te zwaar menu.

Bekijk dit recept

Verse pasta, vongole en gebrande makreel

  • 2 sterren
  • Hoofdgerecht
  • 90 minuten

Een mooi voorjaarsgerecht met verse pasta en makreel.

Bekijk dit recept

Wilde gerookte zalm, zoetzure uiensalsa en krokant van aardappel

  • 2 sterren
  • Voorgerecht
  • 60 minuten

Een verrassende combinatie van zalm en ui.

Bekijk dit recept

Varkensrib, eendenlever, jus van Cantharel Gewelde rozijnen, landcress en Roseval aardappel uit de oven

  • 2 sterren
  • Hoofdgerecht
  • 60 minuten

Een combinatie van de Nazomer en begin van de herfst.

Bekijk dit recept

Tiramisu

  • 1 ster
  • Dessert
  • 60 minuten

De klassieker uit de Italiaanse keuken.

Bekijk dit recept

Ravioli van marsepein, gevuld met gekonfijte appel en amandelspijs Blanc Manger en saus van braam

  • 1 ster
  • Dessert
  • 60 minuten

Een mooi najaar nagerecht, lekker, met een klassiek element er in.

Bekijk dit recept

Kwartelfilet “Wellington” met calvados

  • 3 sterren
  • Tussengerecht
  • 90 minuten

Een van de “chefs handtekeningen” een klassieker in een modern jasje.

Bekijk dit recept

Dessert van framboos, gepofte paprika en basilicumstroop

  • 2 sterren
  • Dessert
  • 60 minuten

Een zomers nagerecht fris en zoet.

Bekijk dit recept

Lichtgebonden aardappel crème van nieuwe Amora aardappel Pasta van aardappel en aardappelkaantjes

  • 2 sterren
  • Soep / tussengerecht
  • 60 minuten

Een leuk nazomer gerecht met een twist naar de nieuwe aardappel.

Bekijk dit recept

Toast van Brioche, tartaar van ossenhaas en truffel

  • 1 ster
  • Voorgerecht
  • 60 minuten

Een mooie starter voor een niet te zwaar menu.

Bekijk dit recept
1 2 3