Bent u benieuwd welke gerechten u tijdens onze workshops en cursussen gaat maken? Of wilt u de gerechten thuis nog eens maken? Hieronder vindt u de lekkerste recepten die wij zelf hebben samengesteld. Alle recepten zijn geschikt voor maximaal zes personen.
Een lekker hapje voor tussendoor of een klein gerecht in een Tapas menu.
Bekijk dit receptEen bijzondere bereiding van parelhoen en vijg.
Bekijk dit receptEen geweldig dessert dat goed past in een niet te zwaar menu.
Bekijk dit receptEen mooi voorjaarsgerecht met verse pasta en makreel.
Bekijk dit receptEen verrassende combinatie van zalm en ui.
Bekijk dit receptEen combinatie van de Nazomer en begin van de herfst.
Bekijk dit receptEen mooi najaar nagerecht, lekker, met een klassiek element er in.
Bekijk dit receptEen van de “chefs handtekeningen” een klassieker in een modern jasje.
Bekijk dit receptEen zomers nagerecht fris en zoet.
Bekijk dit receptEen leuk nazomer gerecht met een twist naar de nieuwe aardappel.
Bekijk dit receptEen mooie starter voor een niet te zwaar menu.
Bekijk dit recept