Over ons

Wij zijn Simone en Marco Derksen, het culinaire hart van Kookstudio75. Eten is onze passie. Deze passie hebben wij jarenlang kunnen uiten in de horeca, bij diverse toprestaurants, in de catering en in het onderwijs. Maar steeds meer kregen wij de behoefte onze kookkennis breder uit te dragen. Daarom zijn wij in maart 2008 gestart met Kookstudio75.

De koks

Marco heeft jarenlang in de horeca gewerkt. Zo was hij kok bij diverse toprestaurants en in de catering. Daarna maakte hij de keus om in het kookonderwijs te stappen. Tijdens de workshops en cursussen stuurt Marco op het technische en inhoudelijke gedeelte van de avond. Bovendien stelt hij de menu’s samen en werkt hij de recepturen uit.

Simone zocht na een carrière in de mode een nieuwe uitdaging. Door Marco is ze vanuit de praktijk zeer goed opgeleid in het koken. Als eigenaresse doet ze de dagelijkse organisatie van de kookstudio. In de cursussen en workshops neemt Simone een zeer belangrijke rol in. Ze stuurt waar nodig, geeft instructies en houdt de keuken op orde.

De keuken

Onze leskeuken is bewust ingericht met apparatuur die u thuis ook heeft. Zo zorgen we ervoor dat u thuis ook daadwerkelijk de recepturen kunt maken die u bij Kookstudio75 leert. In onze keuken maken we uitsluitend gebruik van verse topproducten. Deze worden door onze leveranciers speciaal voor ons geselecteerd. Kortom, wij zijn een kookstudio met het doel om u écht in de praktijk beter en met plezier te laten koken. Zodat u uw gasten kunt laten genieten van de lekkerste gerechten.

Ons hele pand is rolstoeltoegankelijk.

Een kijkje in onze keuken

De locatie

Kookstudio75 is gevestigd in een monumentaal pand in het oude centrum van Wehl, een dorpje in de gemeente Doetinchem. Kenmerkend voor dit dorp zijn de kleinschaligheid, het dorpsgevoel en de zeer vriendelijke mensen. En natuurlijk het Hagelkruis van Wehl, die al sinds 1723 de boze geesten afweert.

Aan de voorzijde van het pand kunt u parkeren in de winkelstraat (Grotestraat) en aan de achterzijde op het Wilhelminaplein (50 parkeerplaatsen).