Kookcursus Basis+

Tijdens de kookcursus Basis+ gaat u in zes lessen verder met de basiselementen van het koken. Bijvoorbeeld het plannen van een culinaire avond en les over de structuren en texturen van gerechten. Maar ook soepen, sauzen, desserts en combinaties in hoofdgerechten.

U krijgt les in

  • Smaakcombinaties
  • Structuren en texturen van gerechten
  • Sauzen, bouillons, soepen en demi glacés maken
  • Desserts bereiden, met ijs, bavarois en mousses
  • Combinaties in hoofdgerechten
  • Vis fileren en vlees verwerken
  • Product herkenning
  • Wijn en spijs combinaties
  • Het samenstellen van menu’s
  • Planning, zodat u niet de hele avond in de keuken staat

Deze cursus in het kort

  • Aanvulling op de basiskennis
  • Maken van soepen, sauzen en desserts
  • Combinaties in hoofdgerechten
  • Wijn en spijs combinaties
  • Een culinaire avond plannen

Schrijf u in voor deze cursus

Niveau cursus:

Naam:

E-mailadres:

Aantal personen:

Contact

Kookstudio75
Grotestraat 10
7031 AH Wehl

Bekijk alle contactgegevens

Vijf sterren-classificatie

In Nederland komen steeds meer kookstudio’s. Voor u wordt het daarom steeds lastiger om te kiezen naar welke kookstudio u gaat. Daarom heeft de Nederlandse Kookstudio Classificatie (NKC) sterren gegeven aan de beste kookstudio’s. Kookstudio75 is in 2010 bekroond met de maximale vijf sterren! Daarom bent u bij ons verzekerd van kwaliteit.