Kookcursussen

Naast de workshops kunt u bij Kookstudio75 ook uitgebreider les krijgen in het koken. Tijdens onze kookcursussen gaat u in zes lessen een stuk dieper in op de hedendaagse kookkunst en de technieken van het koken. U kunt kiezen uit drie niveaus: Basis, Basis+ en Gevorderd.

De drie cursussen

Basis

Tijdens de kookcursus Basis krijgt u les in de basistechnieken van het koken, smaakcombinaties en het koken van een feestelijk drie gangen diner.

Meer over basis

Basis+

Met Basis+ gaat u verder waar Basis ophoudt. Het plannen van een culinaire avond, les over structuren, maar ook soepen, sauzen, desserts en combinaties in hoofdgerechten.

Meer over basis+

Gevorderd

De cursus Gevorderd is om uw opgedane kookkunsten nog verder te ontwikkelen en verfijnen. Tijdens de lessen kunt u vrij uw gang gaan met de ingrediënten, met professionele hulp als u dat wilt.

Meer over gevorderd

Niveau 3 kookopleiding

Door onze ervaring in het kookonderwijs kunt u bij Kookstudio75 een opleiding volgen tot niveau 3 zelfstandig werkende kok. Dat betekent een betaalbare privé-opleiding, waarin u volledig professioneel begeleid wordt in de theorie en de praktijk. In het kort:

  • Volledige theorieopleiding
  • Veel ervaring opdoen in de praktijk
  • Meewerken / stagelopen in restaurants
  • Dagvers koken en bewust inkopen
  • Toprestaurants bezoeken
  • Begeleiding door een zeer ervaren docent

U kunt ons bellen of e-mailen voor meer informatie.

Vijf sterren-classificatie

In Nederland komen steeds meer kookstudio’s. Voor u wordt het daarom steeds lastiger om te kiezen naar welke kookstudio u gaat. Daarom heeft de Nederlandse Kookstudio Classificatie (NKC) sterren gegeven aan de beste kookstudio’s. Kookstudio75 is in 2010 bekroond met de maximale vijf sterren! Daarom bent u bij ons verzekerd van kwaliteit.