Ingrediënten
- 250 gram sjalotten
- 1 aardappel, in fijne brunoise (blokjes)
- 1 teen knoflook, fijngesneden
- 1⁄2 dl olijfolie
- Tijm, lente ui, fijngesneden
- 1 dl witte wijn
- 1 liter rundvlees bouillon
Snijd de sjalotten en de knoflook, zweet deze aan samen met de aardappel in de olijfolie. De tijm toevoegen en afblussen met de witte wijn.
Bouillon er bij en ongeveer tot 1/3 inkoken. Op smaak brengen en op het laatst gesneden lente ui toevoegen. En garneren met de tuille van kaas.
Tuille van Parmezaanse kaas
- 6 eetlepels geraspte Parmezaanse kaas
- Vetvrij papier
De kaas in cirkels van ongeveer 10 cm doorsnee op vetvrij papier verdelen. In de oven gaar en goudbruin bakken, snel er uit halen en vormen.
Download dit recept als PDF