Een licht voorgerecht met krokant buikspek.
De tomaten salsa maken van de mini tomaat en ui, op instructie.
Op smaak brengen met olijfolie, aceto, fijngesneden Spaanse peper en zeezout. Deze koud zetten in de koelkast.
Het brood voor de toast in de gewenste vorm snijden, dan bestrijken met de knoflookolie in de oven krokant bakken en af laten koelen.
Tegelijk van de plakken katenspek chips maken in de oven.
Alle ingrediënten mengen in een ronde bak BEHALVE OLIE!
De olie gaan we druppelsgewijs toevoegen onder voortdurend roeren met een garde totdat alle olie door de mayonaise is geroerd. Geheel op smaak brengen. Belangrijk om de mayonaise goed op smaak te brengen, deze mag ook best een zuurtje hebben!
De basilicum zeer fijn hakken en door de mayonaise mengen samen met de knoflook vervolgens de crème fraiche er door roeren.
De ossenhaas snijden en pletten als carpaccio en op smaak brengen. In lagen de ossenhaas, de knoflook toast, salsa en chips van spek de sandwich op bouwen. De Alioli er omheen druppelen, samen met een paar druppels olijfolie.
Grotestraat 10, 7031 AH Wehl | | Voorwaarden | Links
Ontwerp en bouw door Studio MP