Workshops voor individuen

Wilt u zich eens verdiepen in één van de vele onderwerpen van het koken? U kunt zich samen met een vriend of vriendin inschrijven voor een workshop bij Kookstudio75.

Thema's workshops

Tijdens de workshop krijgt u uitleg over het thema van die dag. En natuurlijk gaat u ook zelf koken en eten, bovendien krijgt u een uitgebreide uitleg mee naar huis om de gerechten daar nog eens te bereiden.  De workshops beginnen om 18.30 uur. U ziet hieronder welke thema’s wij de komende maanden behandelen.

  • Nieuwe Thema's voor 2020
  • Januari, onze Italiaanse maand met kooklessen van Top Chef Salvatore Rossetti, deze zit vol, wel kunnen wij u op een wachtlijst plaatsen voor mogelijke uitvallers. Mail gerust!
  • Vrijdag 17 januari, Italiaans 5 gangen diner door Salvatore en Marco bereid, let op dit betreft een diner en geen workshop. Aanmelden kan vanaf heden. €59.50 pp excl. de genoten drankjes.
  • Donderdag 13 februari, Vegetarische workshop 4 gangen € 49.50 pp, excl. genoten drankjes
  • Vrijdag 14 februari, Valentijns workshop 4 gangen € 49.50 pp, excl. genoten drankjes, verras uw partner, vriend of vriendin.
  • Donderdag 20 februari, sauzencollege workshop € 52.50 pp excl. genoten drankjes , alles wat u al wilde weten over koude en warme basissauzen.
  • Vrijdag 21 februari, Big Green egg winter bbp workshop , 5 gangen € 69.50 all in.
  • Donderdag 27 februari, Italiaanse specialiteiten workshop  € 59.50 pp, 5 gangen, excl. genoten drankjes.
  • Vrijdag 28 februari, Wijn en Spijsavond workshop, € 77.50 pp all in, mooie combinatie's onder begeleiding van een sommelier .
  • Donderdag 5 maart, 4 gangen stoomoven workshop , € 49.50 pp, excl. de genoten drankjes.
  • Vrijdag 6 maart, Exclusieve Gastronomische workshop 6 gangen, € 77.50 pp, excl. genoten drankjes.
  • Donderdag 12 maart, Vis specialiteiten 5 gangen workshop, € 59.50 pp, excl. genoten drankjes.
  • Vrijdag 13 maart, Tapas workshop 10 kleine gerechten op onze manier (maaltijd vullend) € 52.50 pp, excl. genoten drankjes.
  • Donderdag 19 maart, Streetfood workshop, gerechten van elke hoek op straat, € 52.50 pp, excl. genoten drankjes.
  • Vrijdag 20 maart, Voorjaar in Wehl met streekproducten workshop 5 gangen, € 59.50 pp, excl. genoten drankjes.
  • Donderdag 26 maart, onze slager legt uit, workshop 4 gangen, € 65 pp, excl. genoten drankjes.
  • Vrijdag 27 maart, Italiaanse Anti pasti (Italiaanse tapas) workshop, € 52.50 pp, excl. genoten drankjes.
  • Vrijdag 3 april, sauzencollege workshop € 52.50 pp excl. genoten drankjes , alles wat u al wilde weten over koude en warme basissauzen.
  • Donderdag 9 april, Lente workshop 5 gangen met producten uit het seizoen, € 59.50 pp excl. genoten drankjes.
  • Vrijdag 10 april, Big Green egg voorjaar bbp workshop , 5 gangen € 69.50 all in.
  • Donderdag 16 april, voorjaar vegetarische workshop 4 gangen, € 49.50 pp, excl. genoten drankjes.

Start van het asperge seizoen, vrijdag 17 april, let op dit betreft een diner, 5 gangen, wij koken voor u € 59.50 pp, excl genoten drankjes.

 

Schrijf u in voor een workshop

Naam:

E-mailadres:

Aantal personen:

Datum en thema:

Contact

Kookstudio75
Grotestraat 10
7031 AH Wehl

Bekijk alle contactgegevens

Vijf sterren-classificatie

In Nederland komen steeds meer kookstudio’s. Voor u wordt het daarom steeds lastiger om te kiezen naar welke kookstudio u gaat. Daarom heeft de Nederlandse Kookstudio Classificatie (NKC) sterren gegeven aan de beste kookstudio’s. Kookstudio75 is in 2010 bekroond met de maximale vijf sterren! Daarom bent u bij ons verzekerd van kwaliteit.