Thema's workshops
Tijdens de workshop krijgt u uitleg over het thema van die dag. En natuurlijk gaat u ook zelf koken en eten, bovendien krijgt u een uitgebreide uitleg mee naar huis om de gerechten daar nog eens te bereiden. De workshops beginnen om 18.30 uur. U ziet hieronder welke thema’s wij de komende maanden behandelen.
- Nieuwe thema's 2023 staan nu online, aanmelden kan vanaf heden. Ook komt onze Italiaanse vriend Salvatore Rossetti weer naar Wehl om samen met ons en u Italiaanse kooklessen te verzorgen, vanaf 16 januari is hij bij ons. Omdat wij 2 keukens hebben kunnen wij ook 2 verschillende thema's draaien op 1 avond, u ziet het aan de schuingedrukte datum.
- Woensdag 25 januari, thema Italiaanse kookles door Salvatore en Marco, 5 gangen, €69.50 pp, excl. de genoten drankjes. Deze zit vol!
- Donderdag 26 januari, thema Italiaanse kookles door Salvatore en Marco, 5 gangen, €69.50 pp, excl. de genoten drankjes. Deze zit vol!
- Donderdag 2 februari, thema Achterhoekse Streekproducten, 5 gangen, €64.50 pp, excl. de genoten drankjes. Nog 2 plaatsen vrij!
- Vrijdag 3 februari, thema Frans Klassiek, 5 gangen, €59.50 pp, excl. de genoten drankjes. Nog 2 plaatsen vrij!
- Woensdag 8 februari, thema Tapas, kleine gerechten warm en koud, €59,50 pp, excl. de genoten drankjes. 2 plaatsen vrij gekomen!
- Donderdag 9 februari, thema Stoomoven, 4 gangen bereid uit de stoomoven, €55,- pp, excl. de genoten drankjes. Nog 2 plaatsen vrij!
- Vrijdag 10 februari, thema Winter BBQ op de Biggreen egg, 5 gangen, €69.50 pp, excl. de genoten drankjes. Deze zit vol!
- Donderdag 16 februari, thema Italiaanse anti pasti, kleine gerechten warm en koud, €59.50 pp, excl. de genoten drankjes. Nog 2 plaatsen vrij!
- Vrijdag 17 februari, thema Wijn en Spijs, 5 gangen voorbereiden met Marco, om 20.00 uur gaat u aan tafel samen met onze Sommelier om te genieten van de gerechten en bijpassende wijnen, €85,- pp ( incl. de genoten wijnen). Deze zit vol!
- Dinsdag 21 februari, thema Griekse specialiteiten van het eiland Corfu, 5 gangen, €59.50 pp, excl. de genoten drankjes.
- Woensdag 22 februari, thema Vegetarische gerechten, 5 gangen, €59.50 pp, excl. de genoten drankjes. Deze zit vol!
- Donderdag 23 februari, thema Tapas, kleine gerechten warm en koud, €59.50 pp, excl. de genoten drankjes. Nog 2 plaatsen vrij!
- Donderdag 9 maart, thema Voorjaar, 5 gangen, €59.50 pp, excl. de genoten drankjes. Nog 2 plaatsen vrij!
- Vrijdag 17 maart, thema Voorjaars BBQ op de Biggreen egg, 5 gangen, €69.50 pp, excl. de genoten drankjes. Nog 4 plaatsen vrij!
- Donderdag 23 maart, thema Achterhoekse Streekproducten, 5 gangen, €64.50 pp, excl. de genoten drankjes.
- Donderdag 30 maart, thema Spaanse workshop, 5 gangen, €59.50 pp, excl. de genoten drankjes. Deze zit vol!
- Vrijdag 14 april, thema Italiaanse specialiteiten, 5 gangen, €59.50 pp excl. de genoten drankjes. Nog 4 plaatsen vrij!
- Dinsdag 25 april, thema Voorjaar, 4 gangen, €55,- pp excl. de genoten drankjes.
- Woensdag 26 april, thema Asperge & Voorjaar, 4 gangen €59.50 pp excl. de genoten drankjes.
- Dinsdag 2 mei, thema Tapas, kleine gerechten warm en koud, €59.50 pp excl. de genoten drankjes.
- Dinsdag 2 mei, thema Vegetarisch, 5 gangen €59.50 pp, excl. de genoten drankjes.
- Woensdag 3 mei, thema Asperges, 4 gangen €59.50 pp excl. de genoten drankjes.
- Woensdag 3 mei, thema Italiaanse specialiteiten, 5 gangen €59.50 pp excl. de genoten drankjes.
- Vrijdag 12 mei, thema Visspecialiteiten en Italië, 5 gangen €65,- pp excl. de genoten drankjes.
- Dinsdag 16 mei, thema Frans klassiek, 5 gangen €59.50 pp excl. de genoten drankjes.
- Dinsdag 16 mei, thema Frans klassiek, 4 gangen €49.50 pp, excl. de genoten drankjes.
- Woensdag 17 mei, thema Spaanse workshop, 5 gangen €59.50 pp, excl. de genoten drankjes.
- Vrijdag 19 mei, thema BBQ op de Bigreenegg, 5 gangen, €69.50 pp, excl. de genoten drankjes.
- Dinsdag 30 mei, thema Visspecialiteiten, 5 gangen, €65,- pp excl. de genoten drankjes.
- Woensdag 31 mei, thema Stoomoven, 4 gangen €55,- pp excl. de genoten drankjes.
- Dinsdag 6 juni, thema Italiaanse antipasti, €59.50 pp excl. de genoten drankjes.
- Woensdag 7 juni, thema Griekse specialiteiten, 5 gangen €59.50 pp excl. de genoten drankjes.
- Vrijdag 9 juni, thema Wijn & Spijs, 5 gangen voorbereiden met Marco, om 20.00 uur gaat u aan tafel samen met onze Sommelier om te genieten van de gerechten en bijpassende wijnen, €85,- pp (incl. de genoten wijnen).