Workshops voor individuen

Wilt u zich eens verdiepen in één van de vele onderwerpen van het koken? U kunt zich samen met een vriend of vriendin inschrijven voor een workshop bij Kookstudio75.

Thema's workshops

Tijdens de workshop krijgt u uitleg over het thema van die dag. En natuurlijk gaat u ook zelf koken en eten, bovendien krijgt u een uitgebreide uitleg mee naar huis om de gerechten daar nog eens te bereiden.  De workshops beginnen om 18.30 uur. U ziet hieronder welke thema’s wij de komende maanden behandelen.

  • Nieuwe thema's 2022, aanmelden kan vanaf heden.

Januari staat de hele maand in het teken van Italiaanse specialiteiten. Onze Italiaanse Chef en goede vriend Salvatore Rossetti komt weer naar Nederland. Samen met hem koken wij met u weer de mooiste gerechten. Er zijn nog een paar plaatsen beschikbaar op onderstaande data. Aanmelden kan vanaf heden.

  • Dinsdag 25 januari Deze zit vol!
  • Woensdag 26 januari Deze zit vol!
  • Donderdag 27 januari Deze zit vol!
  • Maandag 31 januari nog 4 plaatsen vrij
  • Dinsdag 1 februari nog 14 plaatsen vrij

 

  • Dinsdag 15 februari thema 5 gangen Frans klassiek, €59.50 pp, excl. de genoten drankjes. Nog 3 plaatsen vrij!
  • Woensdag 16 februari thema 5 gangen Achterhoekse Streekproducten, €64.50 pp, excl. de genoten drankjes. Nog 4 plaatsen vrij!
  • Donderdag 24 februari thema 5 gangen Stoomoven workshop, €55,- pp, excl. de genoten drankjes.
  • Dinsdag 1 maart thema 5 gangen Vegetarische gerechten, €59.50 pp, excl. de genoten drankjes.
  • Woensdag 2 maart thema Italiaanse antipasti, €59.50 pp, excl. de genoten drankjes.
  • Donderdag 3 maart thema 4 gangen Vis & Italië, €55,- pp, excl. de genoten drankjes.
  • Vrijdag 4 maart thema all-in verzorgde Big green egg BBQ, €79.50 pp incl. genoten drankjes. Nog 5 plaatsen vrij!
  • Vrijdag 11 maart thema 5 gangen all-in Wijn & Spijs workshop, €79.50 pp incl. de genoten wijnen. ( minimaal 10 deelnemers). OLV een vinoloog
  • Dinsdag 15 maart thema 5 gangen Italiaanse specialiteiten €59.50 pp, excl. de genoten drankjes.
  • Woensdag 16 maart thema 4 gangen Gevogelte workshop €55,- pp, excl. de genoten drankjes.
  • Vrijdag 18 maart thema Tapas kleine gerechtjes warm en koud €55,- pp, excl. de genoten drankjes.
  • Dinsdag 22 maart thema Voorjaars workshop 5 gangen €59.50 pp, excl. de genoten drankjes.

Schrijf u in voor een workshop

Naam:

E-mailadres:

Aantal personen:

Datum en thema:

Contact

Kookstudio75
Grotestraat 10
7031 AH Wehl

Bekijk alle contactgegevens

Vijf sterren-classificatie

In Nederland komen steeds meer kookstudio’s. Voor u wordt het daarom steeds lastiger om te kiezen naar welke kookstudio u gaat. Daarom heeft de Nederlandse Kookstudio Classificatie (NKC) sterren gegeven aan de beste kookstudio’s. Kookstudio75 is in 2010 bekroond met de maximale vijf sterren! Daarom bent u bij ons verzekerd van kwaliteit.