Vanaf 1 juni gaan wij met extra maatregelen weer open. Het belangrijkste is dat wij 1,5 meter afstand houden in onze keuken en het eetgedeelte. Meer weten? Bekijk onze Corona maatregelen.

Recepten (32)

Bent u benieuwd welke gerechten u tijdens onze workshops en cursussen gaat maken? Of wilt u de gerechten thuis nog eens maken? Hieronder vindt u de lekkerste recepten die wij zelf hebben samengesteld. Alle recepten zijn geschikt voor maximaal zes personen.

Mini pizza met vijg, gerookte zalm en kruiden mascarpone

  • 1 ster
  • Voorgerecht
  • 60 minuten

Een lekker hapje voor tussendoor of een klein gerecht in een Tapas menu.

Bekijk dit recept

Gevulde parelhoenfilet met morielje, gestoofd boutje, piccalilly met vijg en gegrilde aardappel

  • 3 sterren
  • Voorgerecht
  • 90 minuten

Een bijzondere bereiding van parelhoen en vijg.

Bekijk dit recept

Ganache, zoete komkommer, framboos, karamel en advocaat crème

  • 2 sterren
  • Dessert
  • 90 minuten

Een geweldig dessert dat goed past in een niet te zwaar menu.

Bekijk dit recept

Verse pasta, vongole en gebrande makreel

  • 2 sterren
  • Hoofdgerecht
  • 90 minuten

Een mooi voorjaarsgerecht met verse pasta en makreel.

Bekijk dit recept

Wilde gerookte zalm, zoetzure uiensalsa en krokant van aardappel

  • 2 sterren
  • Voorgerecht
  • 60 minuten

Een verrassende combinatie van zalm en ui.

Bekijk dit recept

Varkensrib, eendenlever, jus van Cantharel Gewelde rozijnen, landcress en Roseval aardappel uit de oven

  • 2 sterren
  • Hoofdgerecht
  • 60 minuten

Een combinatie van de Nazomer en begin van de herfst.

Bekijk dit recept

Tiramisu

  • 1 ster
  • Dessert
  • 60 minuten

De klassieker uit de Italiaanse keuken.

Bekijk dit recept

Ravioli van marsepein, gevuld met gekonfijte appel en amandelspijs Blanc Manger en saus van braam

  • 1 ster
  • Dessert
  • 60 minuten

Een mooi najaar nagerecht, lekker, met een klassiek element er in.

Bekijk dit recept

Kwartelfilet “Wellington” met calvados

  • 3 sterren
  • Tussengerecht
  • 90 minuten

Een van de “chefs handtekeningen” een klassieker in een modern jasje.

Bekijk dit recept

Dessert van framboos, gepofte paprika en basilicumstroop

  • 2 sterren
  • Dessert
  • 60 minuten

Een zomers nagerecht fris en zoet.

Bekijk dit recept

Lichtgebonden aardappel crème van nieuwe Amora aardappel Pasta van aardappel en aardappelkaantjes

  • 2 sterren
  • Soep / tussengerecht
  • 60 minuten

Een leuk nazomer gerecht met een twist naar de nieuwe aardappel.

Bekijk dit recept

Toast van Brioche, tartaar van ossenhaas en truffel

  • 1 ster
  • Voorgerecht
  • 60 minuten

Een mooie starter voor een niet te zwaar menu.

Bekijk dit recept
1 2 3