Kookcursus Basis

Tijdens de kookcursus Basis krijgt u zes keer les over de basistechnieken van het koken, smaakcombinaties en het koken van een feestelijk drie gangen diner. De groepsgrootte is maximaal tien personen.

U krijgt les in

  • Snijden
  • Bakken en frituren in plantaardige olie
  • Koken, pocheren en blancheren
  • Basis voor smaakcombinaties
  • Decoreren, opmaak en het gebruik van verse kruiden
  • Tapas , Anti Pasti of Amuses maken
  • Het organiseren van uw Lunch of Diner

Eén lesavond kunt u samen met uw medecursisten vrij invullen. De laatste avond gaat u een feestelijk vier gangen diner bereiden. Uw eventuele partner is dan natuurlijk van harte welkom. U kunt ons natuurlijk vragen wat u wilt. Wij proberen uw culinaire wensen te vervullen.

  • Wij zullen z.s.m. weer nieuwe data gaan plannen voor september.

 

Deze cursus in het kort

  • Basistechnieken
  • Smaakcombinaties
  • Tapas, Anti Pasti en borrelhapjes maken
  • Eén lesavond vrij in te vullen
  • Feestelijk drie gangen maaltijd als afsluiting

Schrijf u in voor deze cursus

Niveau cursus:

Naam:

E-mailadres:

Aantal personen:

 

 

Contact

Kookstudio75
Grotestraat 10
7031 AH Wehl

Bekijk alle contactgegevens

Vijf sterren-classificatie

In Nederland komen steeds meer kookstudio’s. Voor u wordt het daarom steeds lastiger om te kiezen naar welke kookstudio u gaat. Daarom heeft de Nederlandse Kookstudio Classificatie (NKC) sterren gegeven aan de beste kookstudio’s. Kookstudio75 is in 2010 bekroond met de maximale vijf sterren! Daarom bent u bij ons verzekerd van kwaliteit.