Vanaf 1 juni gaan wij met extra maatregelen weer open. Het belangrijkste is dat wij 1,5 meter afstand houden in onze keuken en het eetgedeelte. Meer weten? Bekijk onze Corona maatregelen.

Kookcursussen

Naast de workshops kunt u bij Kookstudio75 ook uitgebreider les krijgen in het koken. Tijdens onze kookcursussen gaat u in zes lessen een stuk dieper in op de hedendaagse kookkunst en de technieken van het koken. U kunt kiezen uit drie niveaus: Basis, Basis+ en Gevorderd.

De drie cursussen

Basis

Tijdens de kookcursus Basis krijgt u les in de basistechnieken van het koken, smaakcombinaties en het koken van een feestelijk drie gangen diner.

Meer over basis

Basis+

Met Basis+ gaat u verder waar Basis ophoudt. Het plannen van een culinaire avond, les over structuren, maar ook soepen, sauzen, desserts en combinaties in hoofdgerechten.

Meer over basis+

Gevorderd

De cursus Gevorderd is om uw opgedane kookkunsten nog verder te ontwikkelen en verfijnen. Tijdens de lessen kunt u vrij uw gang gaan met de ingrediënten, met professionele hulp als u dat wilt.

Meer over gevorderd

Niveau 3 kookopleiding

Door onze ervaring in het kookonderwijs kunt u bij Kookstudio75 een opleiding volgen tot niveau 3 zelfstandig werkende kok. Dat betekent een betaalbare privé-opleiding, waarin u volledig professioneel begeleid wordt in de theorie en de praktijk. In het kort:

  • Volledige theorieopleiding
  • Veel ervaring opdoen in de praktijk
  • Meewerken / stagelopen in restaurants
  • Dagvers koken en bewust inkopen
  • Toprestaurants bezoeken
  • Begeleiding door een zeer ervaren docent

U kunt ons bellen of e-mailen voor meer informatie.

Vijf sterren-classificatie

In Nederland komen steeds meer kookstudio’s. Voor u wordt het daarom steeds lastiger om te kiezen naar welke kookstudio u gaat. Daarom heeft de Nederlandse Kookstudio Classificatie (NKC) sterren gegeven aan de beste kookstudio’s. Kookstudio75 is in 2010 bekroond met de maximale vijf sterren! Daarom bent u bij ons verzekerd van kwaliteit.